Malatyalı Hemşehrimiz Prof. Dr. Bayram Altan Gine Bissau Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Adayı ( Eski Başbakanı) Ve İletişim Bakanını Ağırladı

Gıne Bıssau Cumhurıyeti Cumhurbaşkanı Adayı Carlos Gomes Junıor Ve Eski iletisım Bakanı FernandoMendonca Prof.Dr. Bayram Altan’a nezaket ziyaretinde bulundu.Prof. Dr. Bayram Altan, Gine BissauCumhurıyetı Eski Başbakanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Olan Carlos Gomes Junıor’a 57 İslam ÜlkesiniTanıtan İsak Vakfı Tablosunu Hediye Etti.Prof. Dr. Bayram Altan Gine Bissau Cumhurıyeti eski Başbakanı ve beraberindeki heyet ile birlikteAnkara Valisi Vasip Şahin’i ziyaret ederek bir süre istişarelerde bulundular.Heyet daha sonraTBMM’yide ziyaret ederek burada da bazı temaslarda bulundular. İslam Ülkeleri AkademisyenlerBirliğı Genel Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan heyet ile birlikte Anıtkabir ziyaretleri de gerçekleştirdiler.YAĞCIOĞLUNA ZİYARETProf. Dr. Bayram Altan, Gıne Bissau Cumhuriyetı Eskı Basbakanı( Şimdi Cumhurbaşkanı Adayı) CarlosGomes Junıor Ile Bırlıkte Merhum Turgut Özal’ın Prensı Ve Ilk Parti Genel Başkanı Dr. SüleymanYağcıoğlu’nuda ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Junıor burda aday olacağı ülkesi için bazı bilgilerışığında görüş alışverişinde bulundular.İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan ve heyet ile birlikte, AKParti Dış işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Ziyaret Etti. Ziyarete Ak PartıGenel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, Emekli Tuğgeneral Dr. Kazım Dalkıran, Yalova ValiYardımcısı İrfan Demiroz Ve Alanya Ünıversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Kadir Ulusoy da hazırbulundular.TBMM’ye ZİYARETProf. Dr. Bayram Altan’ın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Gine Bıssau Eskı Başbakanı Carlos GomesJunıor TBMM Genel Sekreteri Mehmet Alı Kumbuzoglu’na da nezaket ziyaretinde bulundu.Kumbuzoğlu Ziyarette İslam Ülkeleri Akademsiyenler Birliği Genel Başkanı Malatya’lı Prof. Dr.BayramAltan’a plaket takdimi gerçekleştirdi.Gine Bissau Cumhurbaskanı Adayı Carlos Gomes Basın Mensuplarının Sorularını CevaplandırdıProf. Dr. Bayram Altan, Tbmm Genel Sekreterı Mehmet Ali Kumbuzoğlu Ve TBMM TelevizyonunaGenel Başkanı Oldugu İslam Ülkeleri Akademisyenler Bırliğı Ve İsak Vakfı Hakkında açıklamalardabulundu.Heyet daha sonra AK Parti Genel Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi.E7 Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Zekai Aydeniz, Gine Bıssau Cumhurıyetı Başbakanı VeCumhurbaskanı Adayı Carlos Gomes Junıor Onuruna akşam yemeği düzenledi. Cafe İşletmecısı AliZengin, Gıne Bıssau Cumhurıyetı Başbakanı Ve Cumhurbaşkanı Adayı Carlos Gomes Junıor VeBeraberindekı Heyeti Ağırladı.Prof Dr. Altan’ın davetlisi olarak gelen Junıor ve beraberindeki heyet daha sonra Ülkelerine gitmeküzere uğurlandı.

KAYNAK:

&s tarafından.|2023-12-06T20:47:46+00:00Aralık 6th, 2023|Haberler|Yorum yok